Laddstolpar

Ladda smart och säkert på hemmaplan

Ladda din elbil säkert och framtidstryggat. Vi installerar laddstolpar, laddboxar, wallpods för allt mellan hemmabruk, offentliga platser eller arbetsplats- och kundparkering. Se till att arbetsplatsen blir mer attraktiv för anställda genom att erbjuda möjligheten att ladda sin elbil. Gör er mer konkurrenskraftiga och locka fler kunder till din butik med att bjuda på fri laddning. Installera olika laddningsmöjligheter för dig som mackägare. Oavsett behov så tar vi hand om hela skeendet: beredning, installation och uppkoppling. Alltid anpassat efter ditt behov.

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt laddningsstation, uttag och tillbehör för just din bil eller dina kunders bilar. Våra laddstationer är av högsta kvalitet för bästa säkerhet och nyttjande av el. Vi tillhandahåller även olika verktyg för att testa laddstolpar, laddboxar, wallpods och andra typer av laddstationer. Med olika sorters laddkablar kan alla ladda sin bil oberoende av märke.

Laddstolpar för flera elbilar

Laddstolpar är bäst anpassade för flera uppsättningar som för arbetsplatser, garage och kundparkeringar. Laddstolparna monteras direkt i marken eller invid fasaden och finns med fast eller lös kabel.

Wallpods för en elbil

Wallpods passar bäst för enstaka installationer som i garage eller invid villan. Wallpodden kan monteras på garageväggen likväl fasaden och finns med fast eller lös kabel.

Securicharge för enbart din elbil

Med Securicharge kan man begränsa vilka som laddar genom att låsa den inbyggda stållådan framför uttaget. Securicharge passar bra till offentliga platser eller privata företagsparkeringar och finns med ett eller två uttag.  Fast kabel måste dock beställas separat.