Du kan känna dig trygg när du anlitar oss. Vi har allt i egen regi och är med dig hela vägen.

Om Solcellen

Solcellen startades under 2016 och är en del av företaget EAAB, som startades 2008. Företaget har 85 anställda och omsätter ca 55 miljoner kronor.

Idén till starten av Solcellen kom från företagets VD Reine Bergslo. Reine har under sitt tidigare arbetsliv arbetat med elinstallationer och flertalet mekaniska arbeten. Han har också alltid haft ett brinnande intresse för miljöarbete och hade flera år innan starten ett stort engagemang i just solcellsbranschen. När förutsättningarna för solceller blev bättre under 2015 bestämde han sig för att starta upp Solcellen under 2016. Sedan dess har förutsättningarna bara blivit bättre och bättre och idag är förutsättningarna lysande.

Solcellens organisation består idag av totalt 17 st medarbetare inom försäljning, installation och ekonomi.Vi arbetar med allt från Solcellsparker, företag, lantbruk, föreningar till privatpersoner. Inget projekt är för litet eller för stort för oss då vi brinner för att hjälpa alla som vill bidra med arbetet att förändra energibranschen och miljön.

Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är Uppland, Gästrikland och delar av Mälardalen men vi sätter vid intresse anläggningar i hela Sverige.

Läs mer om våra tjänster här.

 

Varför Solcellen?

Vi gör allt och är med dig hela vägen! Vi är med dig från första idé till färdig och driftsatt anläggning. Vi har dessutom flertalet tjänster kopplade till anläggningen för att du ska kunna utvecklas, oavsett om det är ett stort företag eller en privatperson

Vi hjälper dig med en kostnadsfri konsultation där vi tittar på just ditt tak eller din markyta. Sedan får du en offert, och vid köp hjälper vi dig också med bidragsansökan utan kostnad. Därefter monterar vi allt från ställning, montage och elinstallationerna i egen regi. Till skillnad från flera konkurrenter använder vi oss alltså inte av några underleverantörer, utan anlitar du Solcellen så utförs allt arbete av just Solcellen.

Solcellen är ett relativt nystartat företag men med rejäla muskler i ryggen. Det borgar också för trygghet när det kommer till garantier och försäkringar som kan vara extra viktigt i en snabbt växande ny bransch.

Tveka inte en sekund att kontakta någon av våra experter för att ge oss möjligheten att berätta hur smart det är att välja förnybar energi, både för plånboken och klimatet.

Välkomna in i vårt showroom på torget i Österbybruk.

0295-201 01
info@solcellen.nu