Reine Bergslo, VD

  • 070-618 23 62
  • reine@solcellen.nu

Inriktning Företag & Lantbruk.

Expert, säljare & VD

Reine har under sitt tidigare arbetsliv arbetat med elinstallationer och flertalet mekaniska arbeten. Han är utbildad elektriker och startade eget företag 2005. Under 2008 bildades EAAB som idag omsätter ca 50 miljoner. Reine har också alltid haft ett brinnande intresse för miljöarbete och hade flera år innan starten ett stort engagemang i just solcellsbranschen. När förutsättningarna för solceller blev bättre under 2015 bestämde han sig för att starta upp Solcellen under 2016.

Prisbelönt företagare

Reine har bland annat blivit årets företagare i kommunen 2017 och mottagit årets miljöpris av Centerpartiet i kommunen.

Mitt mål och klara vision är att bidra starkt till den energiomställning som sker i Sverige och runtom i världen. Det låter kanske naivt, men mitt beslut att starta Solcellen handlade i första hand mer om miljön än att tjäna pengar. Jag vill att mina barn ska vara stolta över mig när de växer upp, och se att jag faktiskt försöker göra skillnad.

Du måste vara inloggad för att kommentera